Brendiranje i digitalna riješenja za male biznise.

Brendiranje, web stranice, društvene mreže i digitalni marketing.

S rastom TNT Grupacije suočili smo se sa sve većim problemima vezanim za naše web stranice, profile na društvenim mrežama i digitalni marketing.

Specijalizirane firme za izradu web stranica su nam tražile mnogo novca za kreiranje stranica (iako nama trebaju jednostavni sajtovi).

Lokalni web majstori su često bili neodgovorni (čast pojedincima), nisu bili dorasli zadatku ili nisu uspijevali prenijeti naše vizije.

Razne digitalne agencije su nam tražile poprilične svote novca za vođenje stranica na društvenim mrežama i još veće provizije za digitalni marketing…

Nemojte nas pogrešno shvatiti. Bavimo se oglašavanjem više od dvadeset godina i znamo da je marketing najbolje ulaganje u posao.

Međutim, naša filozofija je da svojim klijentima uštedimo novac pa nismo bili spremni bacati ni svoje pare na nešto što bi trebalo biti dosta povoljnije.

Naravno, odmah smo upali u zamku “sam svoj majstor” i izgubili dragocjeno vrijeme na kreiranje loših sajtova za naše medije, amatersko vođenje društvenih mreža i “Boostanje” na Facebooku.

Srećom, na vrijeme smo shvatili da tako ne ide i odlučili smo zaposliti nove ljude koji su danas dio našeg digitalnog tima.

Imamo +10 vlastitih brendova pa nam se isplati formirati digitalni tim kojeg čine profesionalni web majstori, iskusni virtualni asistenti i stručnjaci za digitalno oglašavanje.

Formiranjem ovog tima, smanjili smo troškove (pametnije trošimo vrijeme i novac) i stvorili mogućnost da našim klijentima ponudimo digitalna rješenja krojena po mjeri. Povoljnije!

Ako upravo proživljavate probleme koje smo mi preživjeli, a nemate toliko brendova i potrebu da zaposlite pet digitalaca u svoju firmu, javite nam se.

Na jednom mjestu dobit ćete sve. Od jednostavne ali uspješne web stranice, pravog vođenja društvenih mreža do povoljnog digitalnog oglašavanja koje donosi rezultate.

Nemamo prevelike ambicije, radimo isključivo za male biznise. Zajedno štedimo novac i pravimo bolje rezultate.

Javite nam se

Od samih početaka smo zajedno. Oslonac i podrška jedni drugima preko dvadeset godina.
Mi smo tim. Jednostavno to je to.

Samer Dolovac - SantoursMenager Putničke agencije Santours

Poduzeće FIS Vitez i TNT Grupacija surađuju preko dvadeset godina. Danas smo više od poslovnih partnera. Posao rade i čine ljudi, a ljudi iz TNT-a, rade dobar posao. Osim što pomjeraju granice profesionalnog i kreativnog, pomjeraju granice i u onom ljudskom odnosu prema klijentima i korisnicima.

Dijana Brkan - FIS VitezVoditeljica marketinga

Više od 10 godina suradnje s TNT Radijom dovoljno govori o kvalitetu koji pruža ovaj radio i cijela ekipa okupljena oko TNT Grupacije. Odgovorni, brzi, efikasni i veoma kreativni u obavljanju svojih zadataka.

Ivan Lovrić - Bet Live & 5PLusDirektor 5Plus kladinonica

Ekipa okupljena oko TNT radija i cijele TNT Grupacije je zaista posebna. Iako sarađujemo godinama na obostrano zadovoljstvo, vrlo često me pozitivno iznenade svojim pristupom i predanošću klijentu i njegovim proizvodima i uslugama.

Emir Jildizlar - Addiko BankMenadžer korporativnih komunikacija

Sa TNT Grupacijom sarađujemo već duže vrijeme na obostrano zadovoljstvo. Vrlo je pozitivno i zahvalno imati s druge strane poslovnog partnera, kod kojeg su istovremeno prisutni znanje, želja za rezultatom i visok nivo profesionalnosti, jer win-win situacija je tada gotovo zagarantovana.

Kenan Đonko - TelemachCMO - Direktor produkta i marketinga

BBI Banka i TNT Grupacija dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo vrlo uspješno surađuju. Dijelimo slične vrijednosti koje se ogledaju u visokoj razini profesionalizma, odgovornosti, dosljednosti, kreativnosti, kao i razumijevanju potreba krajnjih korisnika, a sve s ciljem razvoja i jačanja bh. privrede i društva.

Dino Selimović - BBI BankaDirektor marketinga i komunikacija

Fleksibilnost, profesionalnost i pouzdanost obilježavaju saradnju MI-BOSPO-a i TNT grupacije već godinama. TNT brzo reaguje na naše potrebe i zahtjeve, te na svaku situaciju odgovaraju visokim stepenom kreativnosti što nas čini izuzetno zadovoljnim našim partnerskim odnosom. MI-BOSPO se potpuno oslanja na TNT ekipu za ostvarenje komunikacijskih i poslovnih ciljeva.

Azra Berilo - MI-BOSPOMenadžerica za odnose s javnostima

Vrlo profesionalan odnos, fleksibilan pristup, kao i stalna težnje da svojim partnerima olakšaju ostvarenje postavljenih ciljeva, čine ovaj tim posebnim i čini ih timom s kojima zadovoljstvo uspostaviti poslovno - prijateljski odnos.

Rusmir AlibegovićKomercijalni direktor UTD Best Travnik

98

Klijenata nas preporučuje poslovnim partnerima i bliskim prijateljima.

500

Uspješnih biznisa sarađuje sa nama u toku jedne godine.

19

Je prosječan povrat investicije na jednu marku koju naši klijenti ulože u marketing.

Posljednje s bloga

Send this to a friend