Počeo je sa radom sportski portal tekma.ba koji vam donosi sportske vijesti i vijesti o vrhunskim sportašima. Obuhvata sve lokalne sportske vijesti u Bosni i Hercegovini.

Tako ćete na ovome portalu, osim svježih sportskih vijesti, pronaći i najnovije vijesti o radu sportskih kolektiva i klubova, te pojedinca koji ostvaruju vruhunske rezultate a nisu dovoljno promovisani.

U saradnji sa sportskim klubovima i kolektivima iz svih sportova širom Bosne i Hercegovine redakcija portala tekma.ba sve informacije plasira širokoj masi ljudi na profesionalan i objektivan način. Također prati razvoj mladih igrača, njihove rezultate i stručna razmišljanja te razgovore sa sportskim profesionalcima.

Cilj portala jeste prezentirati sport i aktivnosti sportista iz svih kategorija, uz profesionalno i objektivno izvještavanje, bez žutila i nepotrebnih informacija.

Portal je podijeljen u nekoliko podkategorija: nogomet, košarka, rukomet, fight, tenis, reprezentacija, putem kojih vam plasiramo najnovije informacije sa sportskih borilišta širom BiH, regije i svijeta.

Tekma.ba je najbrži put da saznate šta se dešava na sportskim terenima u vašoj lokalnoj zajednici, susjedstvu ili svijetu.

Ovom prilikom pozivamo sve sportske kolektive i pojedince da nam se jave na info@tekma.ba kako bi ostvarili saradnju i započeli jednu lijepu priču.

Leave a Reply