Naš posao je oglašavanje vašeg biznisa.

Moć i učinkovitost našeg kreativnog marketinga je nešto što njegujemo već dvadeset godina.

TNT Grupacija

TNT Grupacija je nastala prije više od dvadeset godina u Travniku kada je osnivač Dino Lolić ispunio dječački san da pokrene vlastiti radio.

San mu se ostvario  20. augusta 1997. godine kada je osnovao TNT Radio Travnik.

Danas imamo dva radijska brenda različitih formata sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli i Zenici, četiri tematske televizije i news portal.

Karakteristika svih naših medija je lokalno djelovanje i jaka povezanost s publikom.

Iskustvo, intuicija i poznavanje publike su ključni aspekti koje uključujemo u naše kreativne ideje.

Svaki porodični biznis ima svoju priču. Pročitajte kako je nastala TNT Grupacija

Znamo koliko je povjerenje važno za odnose, zbog čega sve što radimo, od marketing kampanja do interakcije s publikom, jača veze između klijenata i kupaca.

Poznavanjem problema s kojima se klijenti susreću, razumijevanjem njihovih ciljeva i analizom njihovih potreba, dolazimo do kampanja krojenih po mjeri.

Oglašivači su nam partneri s kojima ostvarujemo dugoročnu saradnju s obostranom koristiti.

Javite nam se

BBI Banka i TNT Grupacija dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo vrlo uspješno surađuju. Dijelimo slične vrijednosti koje se ogledaju u visokoj razini profesionalizma, odgovornosti, dosljednosti, kreativnosti, kao i razumijevanju potreba krajnjih korisnika, a sve s ciljem razvoja i jačanja bh. privrede i društva.

Dino Selimović - BBI BankaDirektor marketinga i komunikacija

Poduzeće FIS Vitez i TNT Grupacija surađuju preko dvadeset godina. Danas smo više od poslovnih partnera. Posao rade i čine ljudi, a ljudi iz TNT-a, rade dobar posao. Osim što pomjeraju granice profesionalnog i kreativnog, pomjeraju granice i u onom ljudskom odnosu prema klijentima i korisnicima.

Dijana Brkan - FIS VitezVoditeljica marketinga

Više od 10 godina suradnje s TNT Radijom dovoljno govori o kvalitetu koji pruža ovaj radio i cijela ekipa okupljena oko TNT Grupacije. Odgovorni, brzi, efikasni i veoma kreativni u obavljanju svojih zadataka.

Ivan Lovrić - Bet Live & 5PLusDirektor 5Plus kladinonica

Od samih početaka smo zajedno. Oslonac i podrška jedni drugima preko dvadeset godina.
Mi smo tim. Jednostavno to je to.

Samer Dolovac - SantoursMenager Putničke agencije Santours

Ekipa okupljena oko TNT radija i cijele TNT Grupacije je zaista posebna. Iako sarađujemo godinama na obostrano zadovoljstvo, vrlo često me pozitivno iznenade svojim pristupom i predanošću klijentu i njegovim proizvodima i uslugama.

Emir Jildizlar - Addiko BankMenadžer korporativnih komunikacija

Sa TNT Grupacijom sarađujemo već duže vrijeme na obostrano zadovoljstvo. Vrlo je pozitivno i zahvalno imati s druge strane poslovnog partnera, kod kojeg su istovremeno prisutni znanje, želja za rezultatom i visok nivo profesionalnosti, jer win-win situacija je tada gotovo zagarantovana.

Kenan Đonko - TelemachCMO - Direktor produkta i marketinga

Fleksibilnost, profesionalnost i pouzdanost obilježavaju saradnju MI-BOSPO-a i TNT Grupacije već godinama. TNT brzo reaguje na naše potrebe i zahtjeve, te na svaku situaciju odgovaraju visokim stepenom kreativnosti što nas čini izuzetno zadovoljnim našim partnerskim odnosom. MI-BOSPO se potpuno oslanja na TNT ekipu za ostvarenje komunikacijskih i poslovnih ciljeva.

Azra Berilo - MI-BOSPOMenadžerica za odnose s javnostima

Vrlo profesionalan odnos, fleksibilan pristup, kao i stalna težnje da svojim partnerima olakšaju ostvarenje postavljenih ciljeva, čine ovaj tim posebnim i čini ih timom s kojima zadovoljstvo uspostaviti poslovno - prijateljski odnos.

Rusmir AlibegovićKomercijalni direktor UTD Best Travnik

98

Klijenata nas preporučuje poslovnim partnerima i bliskim prijateljima.

500

Porodičnih biznisa i velikih korporacija redovno sarađuje s nama.

19

Je prosječan povrat investicije na jednu marku koju naši klijenti ulože u marketing.

Posljednje s bloga

Send this to a friend