Televizija više nije skupa.

Iskoristite mogućnost ciljanog TV oglašavanja.

Televizijsko oglašavanje je i dalje najuspješniji vid oglašavanja. Na žalost, reklamiranje klasičnim televizijama puno košta, pa vam se od samog pogleda na cijenu jedne sekunde zavrti u glavi.

Međutim, već odavno postoje tematske televizije na kojima i male firme mogu priuštiti reklamu koja donosi odlične rezultate.

Ako želite da se obratite samo određenim ciljnim grupama ili ljudima s nekog manjeg tržišta i nemate para na bacanje, vaš izbor su telematski tv kanali.

Kablovske televizije su često i usko profilirane tako da se možete obratiti samo ljubiteljima sporta, mladim roditeljima i djeci ili kupcima u najboljim godinama.

Istraživanja pokazuju da su gledatelji tematskih televizija lojalniji. Ovo ima logike, jer te televizije bolje ispunjavaju njihove želje i potrebe.

Upravo zbog lojalnosti publike tematskih televizija, kampanje koje kreiramo za naše klijente su efektnije.  pošto su ove televizije povoljnije, štedimo i novac klijenta. Zato televizija više nije skupa.

Javite nam se

Sa TNT Grupacijom sarađujemo već duže vrijeme na obostrano zadovoljstvo. Vrlo je pozitivno i zahvalno imati s druge strane poslovnog partnera, kod kojeg su istovremeno prisutni znanje, želja za rezultatom i visok nivo profesionalnosti, jer win-win situacija je tada gotovo zagarantovana.

Kenan Đonko - TelemachCMO - Direktor produkta i marketinga

BBI Banka i TNT Grupacija dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo vrlo uspješno surađuju. Dijelimo slične vrijednosti koje se ogledaju u visokoj razini profesionalizma, odgovornosti, dosljednosti, kreativnosti, kao i razumijevanju potreba krajnjih korisnika, a sve s ciljem razvoja i jačanja bh. privrede i društva.

Dino Selimović - BBI BankaDirektor marketinga i komunikacija

Od samih početaka smo zajedno. Oslonac i podrška jedni drugima preko dvadeset godina.
Mi smo tim. Jednostavno to je to.

Samer Dolovac - SantoursMenager Putničke agencije Santours

Više od 10 godina suradnje s TNT Radijom dovoljno govori o kvalitetu koji pruža ovaj radio i cijela ekipa okupljena oko TNT Grupacije. Odgovorni, brzi, efikasni i veoma kreativni u obavljanju svojih zadataka.

Ivan Lovrić - Bet Live & 5PLusDirektor 5Plus kladinonica

Ekipa okupljena oko TNT radija i cijele TNT Grupacije je zaista posebna. Iako sarađujemo godinama na obostrano zadovoljstvo, vrlo često me pozitivno iznenade svojim pristupom i predanošću klijentu i njegovim proizvodima i uslugama.

Emir Jildizlar - Addiko BankMenadžer korporativnih komunikacija

Fleksibilnost, profesionalnost i pouzdanost obilježavaju saradnju MI-BOSPO-a i TNT Grupacije već godinama. TNT brzo reaguje na naše potrebe i zahtjeve, te na svaku situaciju odgovaraju visokim stepenom kreativnosti što nas čini izuzetno zadovoljnim našim partnerskim odnosom. MI-BOSPO se potpuno oslanja na TNT ekipu za ostvarenje komunikacijskih i poslovnih ciljeva.

Azra Berilo - MI-BOSPOMenadžerica za odnose s javnostima

Vrlo profesionalan odnos, fleksibilan pristup, kao i stalna težnje da svojim partnerima olakšaju ostvarenje postavljenih ciljeva, čine ovaj tim posebnim i čini ih timom s kojima zadovoljstvo uspostaviti poslovno - prijateljski odnos.

Rusmir AlibegovićKomercijalni direktor UTD Best Travnik

91

Gledatelja redovno prati program lokalnih televizija.

80

Operatera u ponudi ima naše tematske televizije.

15

Manje gledatelja prebaci kanal za vrijemereklama na tematskoj televiziji.

Otkrivamo tajne uspješnog oglašavanja

Pošalji upit!