TV oglašavanje koje si možete priuštiti!

TV oglašavanje je i dalje najuspješniji vid marketinga.

Na žalost, reklamiranje klasičnim televizijama puno košta, pa vam se od samog pogleda na cijenu jedne sekunde zavrti u glavi.

Međutim, već odavno postoje tematske televizije na kojima i male firme mogu priuštiti reklamu koja donosi odlične rezultate.

Ako se želite obratiti samo određenim ciljnim grupama ili ljudima s nekog manjeg tržišta, a nemate para na bacanje, vaš izbor su telematski TV kanali.

Kablovske televizije su često i usko profilirane tako da se možete obratiti samo ljubiteljima sporta, mladim roditeljima, djeci ili kupcima u najboljim godinama.

Istraživanja pokazuju da su gledatelji tematskih televizija lojalniji. Ovo ima logike, jer te televizije bolje ispunjavaju njihove želje i potrebe.

Upravo zbog lojalnosti publike tematskih televizija, kampanje koje kreiramo za naše klijente su efektnije. 

Iskoristite snagu tematskih TV kanala.

Javite nam se

Sa TNT Grupacijom sarađujemo već duže vrijeme na obostrano zadovoljstvo. Vrlo je pozitivno i zahvalno imati s druge strane poslovnog partnera, kod kojeg su istovremeno prisutni znanje, želja za rezultatom i visok nivo profesionalnosti, jer win-win situacija je tada gotovo zagarantovana.

Kenan Đonko - TelemachCMO - Direktor produkta i marketinga

Poduzeće FIS Vitez i TNT Grupacija surađuju preko dvadeset godina. Danas smo više od poslovnih partnera. Posao rade i čine ljudi, a ljudi iz TNT-a, rade dobar posao. Osim što pomjeraju granice profesionalnog i kreativnog, pomjeraju granice i u onom ljudskom odnosu prema klijentima i korisnicima.

Dijana Brkan - FIS VitezVoditeljica marketinga

BBI Banka i TNT Grupacija dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo vrlo uspješno surađuju. Dijelimo slične vrijednosti koje se ogledaju u visokoj razini profesionalizma, odgovornosti, dosljednosti, kreativnosti, kao i razumijevanju potreba krajnjih korisnika, a sve s ciljem razvoja i jačanja bh. privrede i društva.

Dino Selimović - BBI BankaDirektor marketinga i komunikacija

Više od 10 godina suradnje s TNT Radijom dovoljno govori o kvalitetu koji pruža ovaj radio i cijela ekipa okupljena oko TNT Grupacije. Odgovorni, brzi, efikasni i veoma kreativni u obavljanju svojih zadataka.

Ivan Lovrić - Bet Live & 5PLusDirektor 5Plus kladinonica

Ekipa okupljena oko TNT radija i cijele TNT Grupacije je zaista posebna. Iako sarađujemo godinama na obostrano zadovoljstvo, vrlo često me pozitivno iznenade svojim pristupom i predanošću klijentu i njegovim proizvodima i uslugama.

Emir Jildizlar - Addiko BankMenadžer korporativnih komunikacija

Fleksibilnost, profesionalnost i pouzdanost obilježavaju saradnju MI-BOSPO-a i TNT Grupacije već godinama. TNT brzo reaguje na naše potrebe i zahtjeve, te na svaku situaciju odgovaraju visokim stepenom kreativnosti što nas čini izuzetno zadovoljnim našim partnerskim odnosom. MI-BOSPO se potpuno oslanja na TNT ekipu za ostvarenje komunikacijskih i poslovnih ciljeva.

Azra Berilo - MI-BOSPOMenadžerica za odnose s javnostima

Vrlo profesionalan odnos, fleksibilan pristup, kao i stalna težnje da svojim partnerima olakšaju ostvarenje postavljenih ciljeva, čine ovaj tim posebnim i čini ih timom s kojima zadovoljstvo uspostaviti poslovno - prijateljski odnos.

Rusmir AlibegovićKomercijalni direktor UTD Best Travnik

Od samih početaka smo zajedno. Oslonac i podrška jedni drugima preko dvadeset godina.
Mi smo tim. Jednostavno to je to.

Samer Dolovac - SantoursMenager Putničke agencije Santours

91

Gledatelja redovno prati program lokalnih televizija.

80

Operatera u ponudi ima naše tematske televizije.

15

Manje gledatelja prebaci kanal za vrijeme reklama na tematskoj televiziji.

Posljednje s bloga

Send this to a friend